Skip to content

Fotózás menete / Ajánlatkérés

1. TELEFONOS/EMAILES VAGY SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Vedd fel Velem a kapcsolatot telefonon vagy emailben. Megbeszéljük az elképzelésed, ötletelünk együtt.

2. VÁLASZTHATÓ HELYSZÍN

Ha szabadtéri fotózást szeretnél, Budapest és környéke közül választhatsz. Szentendrén, Pilisborosjenőn és Nagymaroson is imádok fotózni. Alkalmanként pedig Miskolcon is vállalok fotózást. 

3. MEGRENDELÉS

A megbeszéltek és az ajánlat írásos elfogadásával (emailben vagy messenger üzenetben) véglegesítheted a foglalásod.

4. FELKÉSZÜLÉS

A fotózás közeledtével hasznos tanácsokkal leszek a segítségedre, öltözködési és egyéb praktikus tippeket adok. Ha szeretnél profi sminket és hajat, abban is tudok segíteni. Minden apró részletet megbeszélünk, hogy a fotózás napjára minden kerek és tökéletes legyen.

5. FOTÓZÁS

A várva várt nap, amikor eltöltünk együtt pár órát jókedvűen, vidáman. Neked csupán ennyi a feladatod, hogy élvezd ezt a napot és lazulj el, minden más az én dolgom 🙂

6. MINŐSÉGI KÉPEK

Amit biztosan garantálni tudok az a maximális odafigyelésem igényeitekre, elvárásaitokra és a minőségi, nagy felbontású, szép képeket.

7. KÉPEK ÁTADÁSA

A fotózást követően kiválasztjátok a nyers képekből a kedvenceiteket és azokat igényes utómunka, retusálás után küldöm Nektek digitális formában, nagy, nyomtatható méretben. Ha rendeltek kézzel fogható formátumban is a fotókból, azokat a GLS segítségével küldöm el Hozzátok vagy személyesen is átveheted.

Nyers képeket nem szeretek átadni, mert számomra az még csak félmunka.. hogy szemléltessem egy példával: Ha bemész a boltba kenyeret venni, akkor nem a hozzávalókat kapod meg hozzá nyersen, hanem az elkészült finom pékárut..:) A nyers (raw) formátumú képek, az érzékelőből kiolvasott nyers adat. Csak speciális program olvassa be ezeket az adatokat. Az utómunkával lesz a fotó kész kép. Mivel maximalista, lelkiismeretes vagyok, ezért fontos számomra a munkám minden egyes fázisa. Ha átadnám a nyersek fotókat, az olyan lenne számomra mintha a munkámat kicsinyíteném le és ezáltal a szakmámat, befeketett energiámat becsülném le.  

Egyedi ajánlatkérés

+36 70 398 3429
foto@siposadrienn.hu

Budapest

FACEBOOK / INSTAGRAM / GLAMOUR INSTAGRAM

Csatlakozz Te is és kövesd az oldalaimat a social mediában!

Keress bizalommal

Ajánlatodra igyekszem 48 órán belül válaszolni.

sipos adrienn