Skip to content

Babafotózás

 “Oly aprók a kezek,
 Amelyek örökre
elrabolják szívünket.”
 Pam Brown

Babafotózás

0-12 hónapos korig tartó időszakot nevezem babafotózásnak. Ez az életszakasz maga a csoda és elképesztő cuki. Imádom!!! Kérheted a fotózást újszülött korban is, hiszen az egy igazán különleges időszak az egész család életében, ami csak pár napig tart.

Szeretem a részleteket. A kis lábukat. Kezüket. Ahogy megfogják Anya vagy Apa ujját. Ahogy alszanak. Ahogy ásítanak. Az ártatlanságukat. Ahogy rátekintenek csodálkozó szemeikkel a világra. Ahogy a szülők szeretgetik, ölelgetik őket. Szeretem azt az érzést, hogy rájuk nézek és elönt a szeretet, a jó érzés, a béke és a nyugalom. 

Újszülött- és babafotózás során is készülnek képek természetesen csak a piciről külön is, illetve közös képek a szülőkkel, külön anyával és apával és ha vannak a tesókkal is vagy a házi kedvencekkel. Szeretek minél változatosabb fotókat készíteni. Nagyon szeretem a pillanatképeket, azokat a fotókat, amikor én csak megfigyelő vagyok, a háttérben vagyok szinte észrevétlenül és onnan kapom el a meghitt pillanatokat. Egy puszit, egy ölelést, egy mosolyt, egy nézést, ahogy Apa és Anya szerelmesen egymásra néznek, ami többet jelent minden szónál és még sorolhatnám.  Nagyon aranyos tud lenni, ha van házi kedvencetek, hogy őket is bevonjuk a fotózásba. Imádnivaló, amikor a kutyusok/cicusok szagolgatják a kis jövevényt és hozzábújnak.

Mivel természetes fényekkel dolgozom, ezért az otthoni babafotózás során fontos, hogy a lakásotok, házatok világos legyen, pontosabban az a helyiség, ahol a fotózást szeretnétek. Szeretem a természetes fényeket, mert azokkal sokkal lágyabb képek születnek, ami a babafotózás hangulatához számomra nagyon passzol. Itt pár képet meg tudsz nézni.

Ruha kiválasztásánál segítek Nektek ötletelni, hogy színekben, ruhadarabokban mi mutat jól a képeken, igazodva a ti személyiségetekhez, stílusotokhoz.

Abban az esetben, ha otthoni hangulatú képekre vágysz, de mégsem otthon szeretnéd, hanem egy berendezett stúdióban, akkor választhatsz az Ndustrial, Madison, Nordix stúdiók közül, amelyek hangulatában számomra hozzák azt az érzést, mintha egy nappaliban lennénk és csodálatos a színviláguk.

Természetesen, ha nem otthoni hangulatú fotózást szeretnél, hanem egyszerű, papírhátteres stúdiós fotózás az álmod, akkor várlak oda is szeretettel és megteremtem Nektek ott a nyugodt, békés környezetet a babafotózáshoz. Készülök zenével az újszülötteknek, pár hónapos csöppségeknek fehér zajjal, hősugárzóval, hogy a babának a lehető legkomfortosabb legyen ez a pár óra. A stúdióban tudunk készíteni egyszerű, fehér, fekete, szürke, élénkebb színű papírhátteres fotókat illetve különböző puha tapintású hátterek is vannak a baba egyéni képeihez. A stúdióban rengeteg kellék és ruha van, amik közül tudunk választani. Stúdiófotózásnál szeretek játszani a vaku fényeivel és kicsit sejtelmesebb képeket is készíteni. 

A fotózás előtt megbeszélünk minden részletet, együtt ötletelünk, segítek minden felmerülő kérdésben és tanácsokkal látlak el. A célom, hogy egy meghitt, jó élményű fotózásban legyen részetek és a végén maximálisan elégedettek legyetek a képekkel.
Sok szeretettek várlak ♡

Egy csecsemő csak mosolyog: nem mérlegeli, ki méltó a mosolyára és ki nem. - Stephanie Dowrick

Babafotózás

találd meg a hozzád illő csomagot

otthonotokban/stúdióban

0-3 hetes korig

Újszülött csomag

70 000 Ft
 • 2-4 órás fotózás ~babához igazítva~
 • 15 db retusált digitális fotó
 • 3 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 30-60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

OTTHONOTOKBAN/STÚDIÓBAN

1-12 hónapos korig

Bogyó

65 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 15 db retusált digitális fotó
 • 1 enteriőr
 • 2 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 30 perces telefonos tanácsadás fotózás előtt

Tündéri

85 000 Ft
 • 2 órás fotózás
 • 25 db retusált digitális fotó
 • 1-2 enteriőr
 • 3-4 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Szeretet

120 000
Ft
 • 2 vagy 3 órás fotózás
 • 40 db retusált digitális fotó
 • 1-3 enteriőr
 • 5-6 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt

kültéren

Bogyó

70 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 20 db retusált digitális fotó
 • 1 helyszín
 • 1-2 db ruhaszett (saját ruhatradból)
 • 30 perces telefonos tanácsadás fotózás előtt

Tündéri

90 000 Ft
 • 1,5-2 órás fotózás
 • 35 db retusált digitális fotó
 • 1-2 helyszín
 • 3-4 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Szeretet

120 000
Ft
 • 2-2,5 órás fotózás
 • 50 db retusált digitális fotó
 • 2 helyszín
 • 3-5 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt

* a csomagok ára nem tartalmazza a stúdióbérlés költségét, bővebb információért fordulj hozzám bizalommal. Kisebb csomagból mindig lehet nagyobb csomagra váltani utólag, a fotók megtekintését követően.

Mit kell tudnod az újszülött fotózásról?

A pár napos csöppségről a képeket én nagyon szeretem megörökíteni az otthonotokban. Számomra az otthon készült fotók hangulata rendkívül meghitt tud lenni, varázslatos és természetes. Nem utolsó sorban, Nektek, szülőknek is kényelmesebb, hogy nem kell egyből stúdióba menni a babával, hanem én megyek Hozzátok. 

Az újszülött fotózást lehetőleg az első 10 napban javaslom. De minél előbb, annál jobb, mert  ilyenkor még nagyon aluszékonyak, könnyen mozgathatóak, öltöztethetők, és kevésbé zavarjuk őt. Az egész fotózás alatt az Ő kényelme és biztonsága lesz a fókuszban. Mindenben hozzá fogok igazodni. Általában 3-4 órát vesz a fotózás igénybe, de mivel minden baba más, így ez több és kevesebb is lehet.

Foglalás - mikor érdemes?

Érdemes fotózás előtt minél előbb, de legalább 2-3 héttel időpontot foglalni.  Fontosnak tartom a fotózást megelőző időszakot, amikor felkészülünk, hogy aznap minden flottul menjen. Újszülött fotózás esetében, tartjuk a kapcsolatot folyamatosan és amikor jön a kicsi, a babafotózás előtt pár nappal egyeztetünk. 

Nincs rossz baba. Jó baba sincs. Baba van. Tömény, tökéletes csoda.

AMI

MINDEN

CSOMAGHOZ

JÁR:

Szakmai segítségnyújtás, barátságos hangulat

A fotózás elejétől a végéig maximálisan számíthatsz rám. Azon leszek, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk belőled.

Gyors képkidolgozás

Igyekszem a lehető legrövidebb időn belül kiretusálni a képeket, hogy minél hamarabb átadhassam Neked. Ez általában 1-2 héten belül történik meg.

Bármikor elérhetsz

A fotózást megelőzően és azután és kereshetsz ha kérdésed van. Akár telefonon, vagy emailben, amikre igyekszem 24 órán belül reagálni.

meríts inspirációt

ahogy én látlak TITEKET

AJÁNDÉKOZZ IGAZI ÉLMÉNYT!

Ajándékutalvány

Fotózást/ Élményt ajándékba adni egy igazán kreatív és személyes ötlet. Egy fotózás pont ilyen. Örök emlék marad és újra élheted azokat a pillanatokat.

Ha fotózást szeretnél ajándékozni szeretteidnek, családodnak, barátaidnak, személyre szabott ajándékutalványt készítek Neked. Keress bátran e-mailben vagy telefonon. 

Gyakori kérdések és válaszok

A csomagárak nem tartalmazzák a stúdió bérlés költségét, amelyről az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni, de általában 8000Ft/óra szokott lenni.

A csomagokat természetesen kérheted sminkkel is, profi és kedves sminkesekkel dolgozom együtt.

További szolgáltatások: hajigazítás 5000 Ft, Stylist kérése: 3db ruhaszett 40.000 Ft, ha valami különlegesre vágysz és szeretnéd, hogy egy profi, hozzáértő személy állítsa össze a ruhaszetted. A stylist velünk a fotózás alatt végig.

Fotózás igény szerinti meghosszabbítása 8.000 Ft/óra és 8-9.000 Ft/enteriőr, az általad választott stúdiót bérleti díjának megfelelően.

Változó. Általában 2-4 óra között szokott mozogni, de mivel minden baba más, így ez több és kevesebb is lehet. Mindenben igazodunk Hozzá. Eddigi rekordom az 1 óra, mert annyira mélyen aludt a baba, hogy semmire sem kelt fel… 🙂 Tehát, nincs fix időtartam, otthoni fotózásnál addig maradok Nálatok amíg szükséges és jól érezzük magunkat. 🙂 A cél, hogy szép és meghitt képek szülessenek. Amennyiben sminket és a hajat is szeretnél, annak az  elkészítésére, fotózás előtt, 1-1,5 órával számolj.

Minél korábban. 5-8 napos korig ideális, mert ilyenkor még nagyon aluszékonyak, könnyen mozgathatóak, öltöztethetők, és kevésbé zavarjuk őt. Egész fotózás alatt az Ő kényelme és biztonsága lesz a fókuszban. Mindenben hozzá fogunk igazodni. Érkezésemkor átöltöztetjük a kezdő ruhácskába és fontos, hogy  egyen a pici, hogy minél nagyobbat és mélyebben aludjon. 🙂

Természetesen. Fotózás előtt többször is egyeztetünk, segítek ötletelni és kiválasztani azokat a ruhadarabokat, ami biztosan szuperül fog a fotón kinézni, passzol a környezethez és jól fogjátok benne magatokat érezni. 

A babának készítsd ki a ruháit, amiket szeretnél a fotózásra és tetszenek. Gondold végig, hogy a közös képekhez milyen ruhák passzolnának egymáshoz színeiben, hangulatában. Egyszerű színekre gondolj. De előtte telefonon egyeztetünk, illetve a helyszínen is tudunk ötletelni együtt. A baba egyedüli képeihez szükséges lesz nekem egy egyszerű puha lepedőre, ami háttérként fog szolgálni. Készíts össze minden olyan kelléket, ami cuki lehet az újszülött vagy babafotókon. 

Természetesen. Imádom az 1 éves szülinapi fotózásokat! 🙂 Van olyan stúdió, ahol konkrét 1 éves korhoz vannak berendezések és dekorációk. Szeretem, amikor tortát is hoztok a fotózásra, mert a majszolós képek übercukik tudnak lenni! Ha másik stúdiót választotok vagy kültérre megyünk, akkor pedig a lufikat szoktam ajánlani, gyönyörű luficsokrok kaphatóak vagy csak egy szimbólikus héliumos 1-es számú lufi is szuperül mutat a fotókon. De kellékek nélkül is szeretem az 1 éves szülinapi fotózást, megörökíteni önmaga természetességében ezt a korszakot. Faágakból is kirakhatunk egy 1-est… 🙂

Budapest számos, gyönyörűen berendezett napfény stúdiói közül választhatod ki azt, amelyik leginkább illik Hozzád hangulatában, stílusában, színvilágában. 

Kültéren is történhet a fotózás, izgalmas mindig egy ilyen helyszín. Ezt közösen ötletelve, együtt találjuk ki. 

Persze! Glamour fotózásokra szinte minden esetben kérnek a lányok, hölgyek sminket és hajigazítást. Profi sminkesekkel dolgozom együtt, akiket jó szívvel, bátran ajánlok. Mindig csodát alkotnak.

 

Ahogy ígértem fotózás előtt felkészítelek, tanácsokat kaptok tőlem és átbeszéljük a fotózás menetét és segítek mindenben. Nem kell aggódnod. Az Én feladatom lesz, hogy jó és oldott hangulatot teremtsek.  Nektek csak annyi lesz a dolgotok, hogy élvezzétek a fotózás minden percét. Én pedig megörökítem a pillanatokat.

Az általad választott csomagtól függ. Amennyiben egyedi kérésed van, kérj személyre szabott árajánlatot, szívesen megoldok minden kérést.

A fotózás során sok képet készítek, amiket egy webshop szerű oldalra töltök fel, ahol ki tudod választani a kedvenc képeidet, amiket szeretnél, hogy retusáljak. Ezeket, az igényes utómunkát követően, digitálisan küldöm át Neked nagy, eredeti méretben. Nyers képeket nem szeretek átadni, mert számomra az még csak félmunka.. hogy szemléltessem egy példával: Ha bemész a boltba kenyeret venni, akkor nem a hozzávalókat kapod meg hozzá nyersen, hanem az elkészült finom pékárut..:)

A nyers (raw) formátumú képek, az érzékelőből kiolvasott nyers adat. Csak speciális program olvassa be ezeket az adatokat. Az utómunkával lesz a fotó kész kép. Mivel maximalista, lelkiismeretes vagyok, ezért fontos számomra a munkám minden egyes fázisa. Sokszor a válogatás és az utómunka több idő, mint maga a fotózás. Ha átadnám a nyersek fotókat, az olyan lenne számomra mintha a munkámat kicsinyíteném le és ezáltal a szakmámat, befeketett energiámat becsülném le.

Több képet, aminek szerintem jól áll a fekete-fehér színvilág is (oda vagyok a fekete-fehér képekért), átküldöm ajándékba.

Igen, van rá lehetőség. 4000 Ft/db áron. 

A tervezett fotózás előtt 3-4 héttel. Természetesen van, hogy szabadul fel időpont és tudok adni esetleg már a következő hétre, de kérlek egyeztessünk mielőbb.

Előtte 48 órával ingyenes, 24 órán belül a fotózás összegének 50%-a fizetendő. Stúdió bérlés esetén, az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni a feltételekről. 

Írj kérlek emailt vagy keress meg fb vagy instagram üzenetben, küld el a telefonszámodat is és felveszem Veled a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot küldök Neked. 

Alapvetően hétköznap, de ha van szabad kapacitásom és időpontom akkor hétvégén is +20%-os felárral.

Attól függ, hogy szabadtéri, otthoni vagy stúdiós fotózásunk lesz. Kültéri képek esetében szeretem a naplemente előtti időszakot, mert csodálatos azoknak a fényeknek a hangulata. De természetesen ez módosítható, megbeszélés kérdése, igényeidhez alakítom azt a napot!

Ha stúdiós fotózást szeretnél az többnyire rugalmas, az adott terem fényeitől függ, de szinte bármikor érkezhetünk oda, amikor van szabadidőpont.

Megrendelés

AJÁNDÉK FEKETE-FEHÉR KÉPEK

Imádom a b&w fotókat, így ajándékba több képet is adok Neked fekete-fehér verzióban.

Nem találtad meg a megfelelő csomagot?

Kérj személyre szabott, egyedi árajánlatot itt.