Skip to content

Glamour fotózás

Ami csak Rólad szól

Glamour fotózás

... mert minden Nő lelkének jó érzés!

Számomra is fontos a nőiesség, a finomság és a szép megjelenésA fotózásnak ezt az ágát különösen szeretem. Készülhetnek érzéki, vagány, merészebb, laza vagy éppen visszafogodtabb, nőies képek. A motivációm, hogy megvalósítsam az álmod és gyönyörű képek készüljenek Rólad és mindemellett élménnyel ajándékozzalak meg. Folyamatos odafigyelésemre, támogatásomra számíthatsz.

Elképzelted már magad gyönyörű sminkben, tökéletes ruhákban, fehérneműkben, egy csodás helyszínen, ami lehet egy stúdió vagy akár a természet lágy ölén? Pár óra, amikor igazán Nőnek érezheted magadat. A glamour fotózás során a kulcsszó a nőiesség, a finomság, az érzékiség, harmónia magaddal és a környezeteddel. Senki sem születik profi modellnek, nem kell tudnod pózolni ahhoz, hogy gyönyörű fotók készüljenek, segitek Neked mindenben, az előkészületektől fogva a fotózás végéig és azt követően is. Célom, hogy kihozzam belőled és megörökítsem a benned rejlő szépséget, kisugárzásod.

Legyél akár 20 vagy 50 éves..minden korosztályban ott rejlik a nőiesség. Örökítsd meg Te is egy ilyen sorozat által saját magadnak, valódi Önmagadat!
Ha vágysz egy kis önbizalomnövelésre, énidőre vagy csak szimplán szeretnéd életednek ezen szakaszát maradandóvá tenni, gyere el Hozzám egy glamour fotózásra. Nem fogod megbánni, ezt biztosan tudom mondani. Tapasztaltam magamon és rengeten Hölgyön már. Tökéletes ajándék lehet egy ilyen sorozat a párodnak is, aki biztosan imádni fogja a fotóidat és büszkén fogja nézegetni őket. Lehet klisé amit most írok, de tényleg megérdemelsz egy ilyen fotózást.. minden Nő megérdemli. Ha lehetne kötelezővé tenném és receptre írnám fel.. mert annyira jó érzés nekünk, Nőknek, a lelkünknek, megélni egy ilyen glamour fotózást.

Keress bátran és mindent az igényeid, elképzeléseid szerint alakítunk!

"A glamour és boudoir fotózások kulcsszavai: a nőiesség, a finomság, az érzékiség, a szépség, harmónia magaddal és a környezeteddel."

„A Nő szépsége megragadja a figyelmed, viszont a személyisége magával ragadja a szívedet.”

meríts inspirációt

ahogy én látlak TITEKET

Glamour fotózás csomagok

találd meg a hozzád illő csomagot

Lepd meg magadat vagy párodat egy élményfotózással, ami csak rólad szól 

Feltöltődés

78 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 10 db retusált digitális fotó
 • 1 enteriőr
 • 2-3 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Profi smink
 • Telefonos tanácsadás fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Énidő

98 000 Ft
 • 2 órás fotózás
 • 16 db retusált digitális fotó
 • 1-2 enteriőr
 • 3-6 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Profi smink
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Boldogság

125 000 Ft
 • 2 vagy 3 órás fotózás
 • 22 db retusált digitális fotó
 • 1-3 enteriőr
 • 5-8 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Profi smink
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

* a csomagok ára nem tartalmazza a stúdióbérlés költségét, bővebb információért fordulj hozzám bizalommal.

Hogyan zajlik egy fotózás?

A glamour és boudoir fotózások alatt az én feladatom, hogy megteremtsem Számodra azt a hangulatot, amelyben maximálisan el tudsz lazulni és át tudjuk adni magunkat a pillanatnak, a glamour fotózás élményének és jól érzed magad. 
Végeredményképp pedig igazán nőies, romantikus, szexi, vagány, laza vagy épp érzéki képek születnek, olyanok, amilyenre valóban vágysz, amit elképzeltél. A célom, hogy a fotók tükrözzék szépséged mellett, valódi Önmagadat, kisugárzásodat. Benne legyen minden, ami Te vagy, mert attól lesz a kép számodra és másoknak is a legszebb. 

Fotózás előtt mindent részletesen átbeszélünk, így ezáltal is picit jobban megismerjük egymást, megosztjuk az ötleteinket, elképzeléseinket. 
Segítek Neked mindenben, az utolsó részletig, hogy olyan fotósorozat készüljön Rólad, ami egy örök emlék marad számodra és maximálisan elégedett leszel. 

Biztosan, sok kérdés felmerült még benned a glamour fotózás kapcsán, kattints kérlek az alábbi gombra. Itt megtalálod a sminkkel, ruhákkal, stúdiókkal, stb. kapcsolatos kérdéseidre a válaszokat.  

Foglalás - mikor érdemes?

A glamour fotózás előtt, érdemes minél korábban, de legalább 2-3 héttel időpontot foglalni.  Fontosnak tartom a fotózást megelőző időszakot, amikor felkészülünk, hogy aznap minden flottul menjen.  

AMI
MINDEN
CSOMAGHOZ
JÁR:

Szakmai segítségnyújtás, barátságos, kedves hangulat

A fotózás elejétől a végéig maximálisan számíthatsz rám. Azon leszek, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk belőled.

Gyors képkidolgozás

Igyekszem a lehető legrövidebb időn belül kiretusálni a képeket, hogy minél hamarabb átadhassam Neked. Ez általában 1-2 héten belül történik meg.

Bármikor elérhetsz

A fotózást megelőzően és azután és kereshetsz ha kérdésed van. Akár telefonon, vagy emailben, amikre igyekszem 24 órán belül reagálni.

„Semmi sem tesz szebbé egy nőt, mint a hite önmagában és abban, hogy gyönyörű.” -Sophia Loren

AJÁNDÉKOZZ IGAZI ÉLMÉNYT!

Ajándékutalvány

Fotózást/ Élményt ajándékba adni egy igazán kreatív és személyes ötlet. Lepd meg Magadat vagy Kedvesed vagy Barátaidat egy ilyen igazán csajos fotózással. Örök emlék marad és biztos vagyok benne, hogy szuper élmény lesz a fotózás!

Ha fotózást szeretnél ajándékozni szeretteidnek, családodnak, barátaidnak, személyre szabott ajándékutalványt készítek Neked. Keress bátran e-mailben vagy telefonon. 

Gyakori kérdések és válaszok

A csomagárak nem tartalmazzák a stúdió bérlés költségét, amelyről az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni, de általában 10-13000Ft/óra között mozog a díja.

A csomagokat természetesen kérheted smink nélkül is, amennyiben van saját sminkesed vagy magadnak szeretnéd elkészíteni.

További szolgáltatások: hajigazítás 6000 Ft, Stylist kérése: 3db ruhaszett 45.000 Ft, ha valami különlegesre vágysz és szeretnéd, hogy egy profi, hozzáértő személy állítsa össze a ruhaszetted. A stylist velünk a fotózás alatt végig.

Fotózás igény szerinti meghosszabbítása 10.000 Ft/óra és 10-13.000 Ft/enteriőr, az általad választott stúdiót bérleti díjának megfelelően.

Általában 2 óra. De volt akivel 3-4órán keresztül fotóztunk, mert olyanok voltak az igények 🙂 (Pl.: több helyszín, több ruha) A smink és a haj elkészítésére, fotózás előtt, 1-1,5 órával számolj.

Igen, örömmel, amennyiben ez a vágyad. Nagyon szeretem a bourdoir fotózásokat is. Ízléses, finom, nőies képeket szeretek leginkább készíteni. Mindent az igényeidhez alakítok. Együtt találjuk ki, milyen legyen a végeredmény.   

Budapest számos, gyönyörűen berendezett napfény stúdiói közül választhatod ki azt, amelyik leginkább illik Hozzád hangulatában, stílusában, színvilágában. 

Kültéren is történhet a fotózás, izgalmas mindig egy ilyen helyszín. Ezt közösen ötletelve, együtt találjuk ki. 

Persze! Glamour fotózásokra szinte minden esetben kérnek a lányok, hölgyek sminket és hajigazítást. Profi sminkesekkel dolgozom együtt, akiket jó szívvel, bátran ajánlok. Mindig csodát alkotnak.

Természetesen. Fotózás előtt többször is egyeztetünk, segítek ötletelni és kiválasztani azokat a ruhadarabokat, ami biztosan szuperül fog a fotón kinézni, passzol a környezethez és jól fogod magad benne érezni. 

Ahogy ígértem fotózás előtt felkészítelek, tanácsokat kapsz tőlem és átbeszéljük a fotózás menetét és segítek mindenben. Nem kell aggódnod, segítek a pózokban is és javaslom, hogy a fotózás előtti napokban gyakorolj tükör előtt. Az Én feladatom, hogy feloldjalak és jól érezd magad a bőrödben, hogy támogatást nyújtsak folyamatosan, Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy élvezd a fotózás minden percét.

Az általad választott csomagtól függ. Amennyiben egyedi kérésed van, kérj személyre szabott árajánlatot, szívesen megoldok minden kérést.

A fotózás során sok képet készítek, amiket egy webshop szerű oldalra töltök fel, ahol ki tudod választani a kedvenc képeidet, amiket szeretnél, hogy retusáljak. Ezeket, az igényes utómunkát követően, digitálisan küldöm át Neked nagy, eredeti méretben. Nyers képeket nem szeretek átadni, mert számomra az még csak félmunka.. hogy szemléltessem egy példával: Ha bemész a boltba kenyeret venni, akkor nem a hozzávalókat kapod meg hozzá nyersen, hanem az elkészült finom pékárut..:)

A nyers (raw) formátumú képek, az érzékelőből kiolvasott nyers adat. Csak speciális program olvassa be ezeket az adatokat. Az utómunkával lesz a fotó kész kép. Mivel maximalista, lelkiismeretes vagyok, ezért fontos számomra a munkám minden egyes fázisa. Ha átadnám a nyersek fotókat, az olyan lenne számomra mintha a munkámat kicsinyíteném le és ezáltal a szakmámat, befeketett energiámat becsülném le.

Több képet, aminek szerintem jól áll a fekete-fehér színvilág is (oda vagyok a fekete-fehér képekért), átküldöm ajándékba.♡ 

 

Igen, van rá lehetőség. 4500 Ft/db áron

A tervezett fotózás előtt 3-4 héttel. Természetesen van, hogy szabadul fel időpont és tudok adni esetleg már a következő hétre, de kérlek egyeztessünk mielőbb.

Előtte 48 órával ingyenes, 24 órán belül a fotózás összegének 50%-a fizetendő. Stúdió bérlés esetén, az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni a feltételekről. 

Írj kérlek emailt vagy keress meg fb vagy instagram üzenetben, küld el a telefonszámodat is és felveszem Veled a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot küldök Neked. 

Alapvetően hétköznap, de ha van szabad kapacitásom és időpontom akkor hétvégén is +20%-os felárral.

Attól függ, hogy szabadtéri vagy stúdiós fotózásunk lesz. Kültéri képek esetében szeretem a naplemente előtti időszakot, mert csodálatos azoknak a fényeknek a hangulata. De természetesen ez módosítható, megbeszélés kérdése, igényeidhez alakítom azt a napot!

Ha stúdiós fotózást szeretnél az többnyire rugalmas, az adott terem fényeitől függ, de szinte bármikor érkezhetünk oda, amikor van szabadidőpont.

Megrendelés

AJÁNDÉK FEKETE-FEHÉR KÉPEK

Imádom a b&w fotókat, így ajándékba több képet is adok Neked fekete-fehér verzióban.

glamour fotózás

Nem találtad meg a megfelelő csomagot?

Kérj személyre szabott, egyedi árajánlatot, itt.