Skip to content

Kismama fotózás

első közös képeitek

Kismama fotózás

Nem látlak, de érzem minden mozdulatod,
Te adod az ütemünk, én meg a hangot.
Elveszek ebben a boldog, nyugodt percben,
Mikor két szív doboghat egyetlen testben.” – Vitai Nikoletta

Különleges és csodálatos érzés lehet, amikor leendő Anyukaként a szíved alatt hordod azt a kis piciny Életet. Imádlak Titeket, kismamákat fotózni, hiszen olyan gyönyörűek vagytok ilyenkor, is. Szeretem, hogy érzelemdús, harmónikus, gyönyörű, sejtelmes vagy éppen vidám, teli szájjal nevetős képek születnek. Szuper érzés a kismama fotózás, hiszen egy különleges életszakaszt örökíthetek meg és szerintem Te is pont ugyanezt érzed ebben a pár hónapban. Legyen emléked Neked is erről a különleges életszakaszról. Ha épp vannak napok, amikor már nem látod magad olyan sugárzónak, az én célom, hogy ekkor is megmutassam Neked és kihozzam belőled csodás Önmagad és boldogsággal teli tekinteted. Mindenki másképp éli meg azt a 9 hónapot, de egy biztos, hogy egy csodálattal teli várakozás is van benne, amit szeretnél megörökíteni, amikor már nem csak Te vagy a képeken, hanem Ti. Együtt. Már Ő is ott van, csak még a pocakodban. Az első közös emlék Vele.

Célom, hogy olyan képek szülessenek a kismama fotózás során, amikre ha ránézel, mosoly van az arcodon. A fotózás lehet laza, természetes, bohókás, elegáns vagy éppen szexi. Te döntöd el, melyik áll Hozzád a legközelebb. A Te feladatod csak annyi, hogy élvezd és lazíts! Gondolj a születendő gyermekedre és mosolyogj! Minden másra figyelek én. Együtt fogunk kitalálni és megtervezni mindent, hogy a kismamafotózás és a végén a fotók egy csodálatos emlék legyen a számodra.

Csodálattal teli várakozás. Sugárzó, boldog, mosolygós arcod, kiváncsisággal teli szíved. Az első képek, amikor már nem csak Te, hanem Ti, Együtt vagytok a képeken.

"Nincs még egy olyan kötelék, amit egy anyát összeköt gyermekével."

Kismama fotózás csomagok

találd meg a hozzád illő csomagot

stúdiós fotózás esetében

Pocaklakó

78 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 10 db retusált digitális fotó
 • 1 enteriőr
 • 2 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Profi smink
 • Telefonos tanácsadás fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Anya vagyok

99 000 Ft
 • 2 órás fotózás
 • 16 db retusált digitális fotó
 • 1-2 enteriőr
 • 3-4 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Profi smink
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Élet

125 000
Ft
 • 2 vagy 3 órás fotózás
 • 22 db retusált digitális fotó
 • 1-3 enteriőr
 • 5-6 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Profi smink
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt

kültéri fotózás esetében

Pocaklakó

75 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 15 db retusált digitális fotó
 • 1 helyszín
 • 2 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 30 perces telefonos tanácsadás fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Anya vagyok

99 000 Ft
 • 2 órás fotózás
 • 23 db retusált digitális fotó
 • 1-2 helyszín
 • 3-4 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Élet

120 000
Ft
 • 2 vagy 3 órás fotózás
 • 30 db retusált digitális fotó
 • 1-3 helyszín (ami egymás közelében van)
 • 5-6 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt

* a csomagok ára nem tartalmazza a stúdióbérlés költségét, bővebb információért fordulj hozzám bizalommal.

„Az anya a család szíve, és mosolya a szívverés.”

Hogyan zajlik egy kismama fotózás?

A kismama fotózások alatt az én feladatom, hogy megteremtsem Számodra azt a hangulatot, amelyben maximálisan el tudsz lazulni, jól érzed magad és át tudjuk adni magunkat a pillanatnak, a fotózás élményének.

Végeredményképp pedig igazán nőies, vidám, romantikus, vagy éppen vagány és laza képek születnek, olyanok, amilyenre valóban vágysz, amit elképzeltél. A célom, hogy a fotók tükrözzenek Téged! Hogy a szépséged mellett,  kisugárzásodat, valódi személyiségedet is lásd a kismamafotókon. Benne legyen minden, ami Te vagy, mert attól lesz a kép számodra és másoknak is a legszebb. 

Fotózás előtt mindent részletesen átbeszélünk, így ezáltal is picit jobban megismerjük egymást, megosztjuk az ötleteinket, elképzeléseinket. 
Segítek Neked mindenben, az utolsó részletig, hogy olyan fotósorozat készüljön Rólad, ami egy örök emlék marad számodra és maximálisan elégedett leszel. 

Biztosan, sok kérdés felmerült még benned a kismama fotózás kapcsán, kattints kérlek az alábbi gombra. Itt megtalálod a sminkkel, ruhákkal, stúdiókkal, stb. kapcsolatos kérdéseidre a válaszokat.  

kismama fotózás
kismama fotózás

Foglalás - mikor érdemes?

Kismama fotózás előtt érdemes minél előbb, de legalább 2-3 héttel korábban időpontot foglalni.  Fontosnak tartom a fotózást megelőző időszakot, amikor felkészülünk, hogy aznap minden flottul menjen.  

A fotózást érdemes a 27-35. hétre ütemezni, amikor már szép kerek a pocakod, de könnyebben mozogsz és az átöltözés sem okoz gondot.

AMI

MINDEN

CSOMAGHOZ

JÁR:

Szakmai segítségnyújtás, barátságos, jó hangulat

A fotózás elejétől a végéig maximálisan számíthatsz rám. Azon leszek, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk belőled.

Gyors képkidolgozás

Igyekszem a lehető legrövidebb időn belül kiretusálni a képeket, hogy minél hamarabb átadhassam Neked. Ez általában 1-2 héten belül történik meg.

Bármikor elérhetsz

A fotózást megelőzően és azután és kereshetsz ha kérdésed van. Akár telefonon, vagy emailben, amikre igyekszem 24 órán belül reagálni.

meríts inspirációt

ahogy én látlak TITEKET

AJÁNDÉKOZZ IGAZI ÉLMÉNYT!

Ajándékutalvány

Fotózást/ Élményt ajándékba adni egy igazán kreatív és személyes ötlet. Egy fotózás pont ilyen. Örök emlék marad és újra élheted azokat a pillanatokat.

Ha fotózást szeretnél ajándékozni szeretteidnek, családodnak, barátaidnak, személyre szabott ajándékutalványt készítek Neked. Keress bátran e-mailben vagy telefonon. 

Gyakori kérdések és válaszok

A csomagárak nem tartalmazzák a stúdió bérlés költségét, amelyről az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni, de általában 8-9000Ft/óra szokott lenni.

A csomagokat a stúdió fotózás esetében, természetesen kérheted smink nélkül is, amennyiben van saját sminkesed vagy magadnak szeretnéd elkészíteni. A smink ára a legtöbb esetben 10-12.000Ft között mozog, így a csomagárakból vond le ezt az összeget kérlek.

Kültéri fotózásnál pluszban kérhetsz sminkest, profi és nagyon kedves sminkesekkel dolgozom együtt, akik mindig csodát alkotnak.

További szolgáltatások: hajigazítás 5000 Ft, Stylist kérése: 3db ruhaszett 40.000 Ft, ha valami különlegesre vágysz és szeretnéd, hogy egy profi, hozzáértő személy állítsa össze a ruhaszetted. A stylist velünk a fotózás alatt végig és segítségünkre van mindenben.

Fotózás (a csomagon felül feltüntetett időn kívül) igény szerinti meghosszabbítása 8.000 Ft/óra és 8-9.000 Ft/enteriőr, az általad választott stúdiót bérleti díjának megfelelően.

A kismama fotózást érdemes a 27-35.hétben készíteni, amikor szép kerek a pocakod illetve még könnyebben tudsz mozogni és az átöltözés sem okoz gondot. Én személy szerint a 33.hétig javasolnám első sorban.

A helyszín lehet szabadtéren vagy egy általad választott gyönyörű napfénystúdióban is.

Amennyiben kültéri fotózást szeretnél, elsősorban a naplemente előtti órát javasolnám, mert csodálatos színekben pompázik ilyenkor a természet és csodás hangulatú képek születnek legyen bármilyen évszak is. A helyszínt együtt válasszuk ki, tanácsolok én is már bevált kedvenc helyeimet, de ha neked van olyan helyszín, ami kedves szívednek, akkor oda megyünk 🙂

Szabadtéren általában 1-2 óra szokott lenni (csomagnak megfelőlen), nem sietünk sehova, ha ez picit több az sem gond, amíg jól érezzük magunkat. 🙂

Stúdióban általában 1 vagy 2 vagy bizonyos esetekben 3 óra is szokott lenni, attól függően mennyi időre foglaljuk le és mennyi ruhaszettet és képmennyiséget szeretnél. 

Természetesen, minden esetben örömmel készítek közös képeket is.

Profi sminkesekkel dolgozom együtt, akiket bátran, jó szívvel ajánlok. Leegyeztetem velük az időpontot és minden részletet elmondok nekik a fotózásról (helyszín, ruhaszínek, stb.), ami fontos lehet számukra. Természetesebb vagy extravagánsabb sminket is kérhetsz tőlük.

Több opció is lehetséges. Csomagtól eltérően 2-5db ruhaszett is beleférhet egy fotózásba.

1.opció: Stylist van a segítségedre és Ő hoz Neked ruhaszetteket, ami passzol Hozzád és a környezethez, ő végig velünk van a fotózás alatt.

2.opció: Otthonról elhozod kedvenc ruhadarabjaidat! Nyugodtan gondolkodhatsz lazább szettekben is, rövid topban, nyári hosszú ruhákban, kigombolható ingekben, testhez simuló felsőkben, ruhákban, de a fotózás jó alkalom lehet ha valami olyat viselsz, ami a hétköznapitól eltér. Bátran erezd el a fantáziádat! 🙂 Én pedig segítek neked mindenben, javaslok színeket, stílusokat, mondok további ötleteket, nem hagylak magadra a ruhaválasztásban 🙂

3.opció: Ruhabérlésre is van lehetőség. Több helyet is ismerek, akiknek már beváltak a ruhái és bátran tudom őket ajánlani. A bérlés díja 6-8000ft között mozog/db.

Ahogy ígértem fotózás előtt felkészítelek, tanácsokat kapsz tőlem és átbeszéljük a fotózás menetét és segítek mindenben. Nem kell aggódnod, segítek a pózokban is és javaslom, hogy a fotózás előtti napokban gyakorolj tükör előtt. 🙂  Családi képeknél az őszinte pillanatokat szeretem, ahol nincsenek pózok, csak Ti vagytok, akkor, ott, abban a pillanatban és élvezitek egymást, a jelent.

Igen, van rá lehetőség. 4000 Ft/db áron. 

A tervezett fotózás előtt 3-4 héttel. Természetesen van, hogy szabadul fel időpont és tudok adni esetleg már a következő hétre, de kérlek egyeztessünk mielőbb 🙂 

Előtte 48 órával ingyenes, 24 órán belül a fotózás összegének 50%-a fizetendő. Stúdió bérlés esetén, az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni a feltételekről. 

Írj kérlek emailt vagy keress meg fb vagy instagram üzenetben, küld el a telefonszámodat is és felveszem Veled a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot küldök Neked. 🙂 

Alapvetően hétköznap, de ha van szabad kapacitásom és időpontom, akkor hétvégén is +20%-os felárral.

Bármit, ami személyes és Téged, Titeket jellemez a pároddal. Szeretek viccesebb képeket is készíteni 🙂 Ha van hobbytok, például imádsz kosarazni, akkor hozz egy kosárlabdát magaddal vagy kedvenc Converse tornacipődet. Ha horgászol, akkor egy csalit, ha balettozol akkor balettcipőt, ha foglalkozásod fogorvos, akkor egy fogót és így tovább. Légy kreatív! Tényleg lehet ez bármi, ami közös. Ezenkívül pedig tüneményes, ha hoztok egy UH fotót a piciről, vagy kiscipőt, kiruhát vagy egy leendő kis plüsst.

Megrendelés

AJÁNDÉK FEKETE-FEHÉR KÉPEK

Imádom a b&w fotókat, így ajándékba több képet is adok Neked fekete-fehér verzióban.

Nem találtad meg a megfelelő csomagot?

Kérj személyre szabott, egyedi árajánlatot a kismama fotózásra, itt.