Skip to content

Páros fotózás

Szerelem. 
Egyik legszebb dolog az életben.
Páros fotózás

"Az életnek csak akkor van értelme, ha van kivel megosztani."

Egyik legszebb dolog az életben a szerelem. Tudjuk milyen érzés..örökítsük meg, ahogy a szemetek is mosolyog egymásra, ahogy ölelitek egymást, amit kivált a jelenlétetek egymásból! Szeretem ezeket a pillanatokat. Legyen együtt egy újabb közös élményetek. Pár hónap vagy évek múltán, biztos vagyok benne, hogy ha előveszitek ezeket a képeket, akkor újra át fogjátok élni ezeket a pillanatokat és újra és újra szerelmesek lesztek egymásba. Szükségünk van ezekre a fotókra, hogy tudjunk emlékezni és a fotókon keresztük érezni, miért is szeretjük ennyire egymást.

Legyen szó jegyesfotózásról vagy csak egyszerűen szeretnétek pár meghitt, érzelemteli vagy éppen könnyed, humoros közös képeket, gyertek el Hozzám páros fotózásra és eltöltünk együtt önfeledten pár órát.

Páros fotózás helyszínének Budapest, Szentendre hangulatos utcái, eldugott helyei, természeti csodái közül választhattok, de nyitott vagyok minden ötletre!! 

Ha stúdiófotózást szeretnétek, az is szuper választás. Budapesten többféle hangulatú és stílusú napfény stúdió van a palettán, amelyek közül dönthetsz, hogy melyik illik leginkább a Ti személyiségetekhez. A fotózás előtt mindent részletesen átbeszélünk, segítek dönteni a felmerülő kérdésekben, ruhában, sminkben. Segítségedre leszek mindenben. 

Várom, hogy megismerhesselek Titeket és alkossunk valami csodát, maradandót együtt. Legyen egy szuper napunk együtt! A képek magukért fognak beszélni.

„Akit szeretsz, arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele.” (Müller Péter)

"A szerelem az, ha elmosolyodunk, mikor meglátjuk a másikat." Francois Lelord

Páros fotózás csomagok

találd meg a hozzád illő csomagot

stúdióban

Fun

65 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 10 db retusált digitális fotó
 • 1 enteriőr
 • 2 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Telefonos tanácsadás fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt​

Hands in hands

80 000 Ft
 • 2 órás fotózás
 • 16 db retusált digitális fotó
 • 1-2 enteriőr
 • 3-4 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Love

115 000
Ft
 • 2 vagy 3 órás fotózás
 • 23 db retusált digitális fotó
 • 1-3 enteriőr
 • 5-6 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

kültéren

Fun

70 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 18 db retusált digitális fotó
 • 1 helyszín
 • 1-2 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 30 perces telefonos tanácsadás fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt​

Hands in hands

90 000 Ft
 • 2 órás fotózás
 • 28 db retusált digitális fotó
 • 1-2 helyszín
 • 2-3 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Love

125 000
Ft
 • 2 vagy 3 órás fotózás
 • 45 db retusált digitális fotó
 • 1-3 helyszín
 • 5-6 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • 60 perces telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt

* a csomagok ára nem tartalmazza a stúdióbérlés költségét, bővebb információért fordulj hozzám bizalommal. Kisebb csomagról mindig lehet nagyobb csomagra váltani a képek számát illetően, miután megnézted és kiválogattad a képeket.

Hogyan zajlik egy páros fotózás?

A páros fotózások alatt az én feladatom, hogy megteremtsem Számotokra azt a hangulatot, amelyben maximálisan el tudtok lazulni, jól érzitek magatokat és át tudjuk adni magunkat a pillanatnak, a fotózás élményének. 
Végeredményképpen, pedig igazán romantikus, vidám, mosolygós, vicces vagy éppen vagány és laza képek születnek, olyanok, amilyenre valóban vágytok, amit elképzeltetek. A célom, hogy a fotók tükrözzék a Ti szeretetnyelveteket, a kapcsolatotoknak az eszenciáját. Benne legyen minden őszinte mosolyotok, ahogy egymásra néztek, ahogy egymás kezét fogjátok, megcsókoljátok, ölelitek egymást. Minden, ami Ti vagytok, mert attól lesz a kép számodra és másoknak is a legszebb. 

Páros fotózás előtt mindent részletesen átbeszélünk, így ezáltal is picit jobban megismerjük egymást, megosztjuk az ötleteinket, elképzeléseinket. 
Segítek Neked mindenben, az utolsó részletig, hogy olyan fotósorozat készüljön Rólad, ami egy örök emlék marad számodra és maximálisan elégedett leszel. 

páros fotózás
jegyes fotózás szabadban

Foglalás - mikor érdemes?

Páros fotózás előtt érdemes legalább 2-3 héttel korábban időpontot foglalni.  Fontosnak tartom a fotózást megelőző időszakot, amikor felkészülünk, hogy aznap minden flottul menjen.  

Szeretlek, mert az egész mindenség összefogott, hogy elérjek hozzád." (Paulo Coelho)

páros fotózás

AMI

MINDEN

CSOMAGHOZ

JÁR:

Szakmai segítségnyújtás,
vidám, jó hangulat

A fotózás elejétől a végéig maximálisan számíthatsz rám. Azon leszek, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk belőled.

Gyors képkidolgozás

Igyekszem a lehető legrövidebb időn belül kiretusálni a képeket, hogy minél hamarabb átadhassam Neked. Ez általában 1-2 héten belül történik meg.

Bármikor elérhetsz

A fotózást megelőzően és azután és kereshetsz ha kérdésed van. Akár telefonon, vagy emailben, amikre igyekszem 24 órán belül reagálni.

meríts inspirációt

ahogy én látlak TITEKET

AJÁNDÉKOZZ IGAZI ÉLMÉNYT!

Ajándékutalvány

Páros Fotózást/ Élményt ajándékba adni egy igazán kreatív és személyes ötlet.  Örök emlék marad és újra élheted bármennyiszer azokat a pillanatokat.

Ha fotózást szeretnél ajándékozni szeretteidnek, családodnak, barátaidnak, személyre szabott ajándékutalványt készítek Neked. Keress bátran e-mailben vagy telefonon. 

Gyakori kérdések és válaszok

A csomagárak nem tartalmazzák a stúdió bérlés költségét, amelyről az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni, de általában 8000Ft/óra szokott lenni.

A csomagokat természetesen kérheted sminkkel is, profi és kedves sminkesekkel dolgozom együtt, akik mindig csodát alkotnak. A smink 8-10.000Ft között mozog, attól függően hogy milyet szeretnél.

További szolgáltatások: hajigazítás 5000 Ft, Stylist kérése: 3db ruhaszett 40.000 Ft, ha valami különlegesre vágysz és szeretnéd, hogy egy profi, hozzáértő személy állítsa össze a ruhaszetted. A stylist velünk a fotózás alatt végig.

Fotózás igény szerinti meghosszabbítása 8.000 Ft/óra és 8-9.000 Ft/enteriőr, az általad választott stúdiót bérleti díjának megfelelően.

Általában 1,5-2 óra. Attól függően, hogy melyik csomagot választod, hova megyünk fotózni és kb hány darab képet szeretnél. Volt akivel 3 órán keresztül fotóztunk, mert olyanok voltak az igények 🙂 (Pl.: több helyszín, több ruha) A smink és a haj elkészítésére, fotózás előtt, 1-1,5 órával számolj.

Igen, örömmel. Az az egyik kedvencem 🙂

Budapest számos, gyönyörűen berendezett napfény stúdiói közül választhatod ki azt, amelyik leginkább illik Hozzád hangulatában, stílusában, színvilágában. 

Kültéren is történhet a páros fotózás, izgalmas mindig egy ilyen helyszín. Ezt közösen ötletelve, együtt találjuk ki. 

Persze! Páros fotózásnál sok esetben kérnek a lányok sminket sminket és hajigazítást. Profi sminkesekkel dolgozom együtt, akiket jó szívvel, bátran ajánlok. Mindig csodát alkotnak.

 

Természetesen. Fotózás előtt többször is egyeztetünk, segítek ötletelni és kiválasztani azokat a ruhadarabokat, ami biztosan szuperül fog a fotón kinézni, passzol a környezethez és jól fogod magad benne érezni. 

Ahogy ígértem fotózás előtt felkészítelek, tanácsokat kapsz tőlem és átbeszéljük a fotózás menetét és segítek mindenben. Nem kell aggódnod, segítek a pózokban is és javaslom, hogy a fotózás előtti napokban gyakorolj tükör előtt. Az Én feladatom, hogy feloldjalak és jól érezd magad a bőrödben, hogy támogatást nyújtsak folyamatosan, Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy élvezd a fotózás minden percét.

Az általad választott csomagtól függ. Amennyiben egyedi kérésed van, kérj személyre szabott árajánlatot, szívesen megoldok minden kérést.

A fotózás során sok képet készítek, amiket egy webshop szerű oldalra töltök fel, ahol ki tudod választani a kedvenc képeidet, amiket szeretnél, hogy retusáljak. Ezeket, az igényes utómunkát követően, digitálisan küldöm át Neked nagy, eredeti méretben. Nyers képeket nem szeretek átadni, mert számomra az még csak félmunka.. hogy szemléltessem egy példával: Ha bemész a boltba kenyeret venni, akkor nem a hozzávalókat kapod meg hozzá nyersen, hanem az elkészült finom pékárut..:)

A nyers (raw) formátumú képek, az érzékelőből kiolvasott nyers adat. Csak speciális program olvassa be ezeket az adatokat. Az utómunkával lesz a fotó kész kép. Mivel maximalista, lelkiismeretes vagyok, ezért fontos számomra a munkám minden egyes fázisa. Ha átadnám a nyersek fotókat, az olyan lenne számomra mintha a munkámat kicsinyíteném le és ezáltal a szakmámat, befeketett energiámat becsülném le.

Több képet, aminek szerintem jól áll a fekete-fehér színvilág is (oda vagyok a fekete-fehér képekért), átküldöm ajándékba.♡ 

 

Igen, van rá lehetőség. 4500 Ft/db áron.

A tervezett fotózás előtt 2-3 héttel. Természetesen van, hogy szabadul fel időpont és tudok adni esetleg már a következő hétre, de kérlek egyeztessünk mielőbb.

Előtte 48 órával ingyenes, 24 órán belül a fotózás összegének 50%-a fizetendő. Stúdió bérlés esetén, az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni a feltételekről. 

Írj kérlek emailt vagy keress meg fb vagy instagram üzenetben, küld el a telefonszámodat is és felveszem Veled a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot küldök Neked. 

Alapvetően hétköznap, de ha van szabad kapacitásom és időpontom akkor hétvégén is +20%-os felárral.

Attól függ, hogy szabadtéri vagy stúdiós fotózásunk lesz. Kültéri képek esetében szeretem a naplemente előtti időszakot, mert csodálatos azoknak a fényeknek a hangulata. De természetesen ez módosítható, megbeszélés kérdése, igényeidhez alakítom azt a napot!

Ha stúdiós fotózást szeretnél az többnyire rugalmas, az adott terem fényeitől függ, de szinte bármikor érkezhetünk oda, amikor van szabadidőpont.

Megrendelés

AJÁNDÉK FEKETE-FEHÉR KÉPEK

Imádom a b&w fotókat, így ajándékba több képet is adok Neked fekete-fehér verzióban.

Nem találtad meg a megfelelő csomagot?

Kérj személyre szabott, egyedi árajánlatot, itt.