Skip to content

Portré fotózás

„Légy önmagad! A világ imádja az eredetit.” Ingrid Bergman

Portré és hangulat fotózás

...mert minden ember egyedi !

Ha szeretnél magadról portrésorozatot vagy portfóliót, aminek végeredményeképpen az elkészült képekben valódi Önmagad láthatod, aktuális életörömöd, lelki állapotod, személyiséged tükröződik, akkor gyere el hozzám portré fotózásra. Töltsünk el együtt egy szuper pár órát fotózással, beszélgetéssel, jó hangulatban.

Szeretem a portrékat. Olyan sokféle arcunk lehet. Laza, nőies, szenvedélyes, vidám, komoly, elegáns, dívás, magabiztos, flegma, vicces, bohókás, merengő.. Szeretem, amikor megörökíthetem a modellemen az adott életszakaszának a stílusát, érzelmeit és ezáltal valami egyedi születik.

Ennél a fotózásnál is többféle ruhaszettet használunk, attól függően milyen hatást szeretnél elérni. Fotózás előtt részletesen megbeszélünk és kitalálunk együtt mindent, hogy egy igazán ütős sorozat szülessen Rólad.

Imádok hangulatképeket is készíteni. Olyanokat, amilyen Te vagy. Ha éppen Budapest utcáit szereted, akkor sétálunk együtt egy nagyot, jól érezzük magunkat és átadjuk magunkat a város hangulatának. De ha Te táncolni imádsz, vagy kosarazni, vagy főzni, vagy a természetet, jógát, legyen szó bármilyen hobbidról vagy kedvenc időtöltésedről, akkor együtt kitaláljuk a koncepciót, és én megörökítem Neked ezeket a pillanatokat, az Énednek ezt a részletét, hogy emlékezz erre mindig és büszkén mutathasd az utókornak, hogy milyen is voltál Te igazán, mi tett téged boldoggá.

De, ha Neked épp egy blogod van, vagy honlapkészítésben vagy jelenleg és ahhoz szeretnél magadról egy sorozatot és hangulatképeket, akkor keress bátran és találjuk ki együtt a részleteket, hogy megvalósuljon az, amire pontosan vágysz. ♡

Üzleti portréban is a segítségedre lehetek. Ha vállalkozóként szeretnél magadról pár üzleti hangulatú képet, amit a weboldaladhoz és a social médiában is használhatsz, hogy legyen tartalmad pár stílusos poszthoz, akkor ne habozz és készítsünk egy profi sorozatot Rólad, amely tükrözi stílusod!

Vagy ha szeretnéd felfrissíteni az önéletrajzodban a fotód vagy LinkedInre időszerű lenne már egy újítás, akkor gyere el és készítsünk Rólad portréképeket. Azt hiszem, ezt mindenki tudja és nem is szükséges kiemelnem, hogy mennyire fontos egy jó kép ilyenkor magunkról, hiszen a leendő munkáltatód, munkatársaid ezt a fotót látják majd Rólad először, ez lesz az első benyomásuk! 

A képeket előre berendezett hangulatos stúdióban vagy egyszerű papírhátteres stúdióban is el tudjuk készíteni, attól függően milyen hangulatra vágysz, mit szeretnél sugallni a képeid által. Emellett természetesen szabadtéren, a természetben vagy a városban is készülhet a portrésorozat Rólad.

Keress bizalommal és egyeztessük a részleteket. Szeretettel várlak.

Szeretem a portrékat. Olyan sokféle arcunk lehet.

"Minden ember egyszeri és megismételhetetlen - a tulajdonságaival, az ösztöneivel, az örömeivel és a kalandjaival együtt. Paulo Coelho

meríts inspirációt

ahogy én látlak TITEKET

Portré fotózás csomagok

találd meg a hozzád illő csomagot

-Stúdióban-

Portrait

65 000 Ft
 • 1 órás fotózás
 • 10 db retusált digitális fotó
 • 1 enteriőr
 • 2 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Telefonos tanácsadás fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt​

Best of You

85 000 Ft
 • 2 órás fotózás
 • 16 db retusált digitális fotó
 • 1-2 enteriőr
 • 3-4 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

Awesome

120 000
Ft
 • 2 vagy 3 órás fotózás
 • 24 db retusált digitális fotó
 • 1-3 enteriőr
 • 5-6 db ruhaszett (saját ruhatáradból)
 • Telefonos tanácsadás a fotózás előtt
 • Folyamatos támogatás a fotózás előtt/alatt

* a csomagok ára nem tartalmazza a stúdióbérlés költségét, bővebb információért fordulj hozzám bizalommal. Kisebb csomagról mindig lehet nagyobb csomagra váltani a képek számát illetően, miután megnézted és kiválogattad a képeket.

Hogyan zajlik egy fotózás?

A portréfotózások alatt az én feladatom, hogy megteremtsem Számodra azt a hangulatot, amelyben maximálisan el tudsz lazulni és át tudjuk adni magunkat a pillanatnak, a fotózás élményének és jól érzed magad. 
Végeredményképp pedig Önmagad legjobb verzióját láthatod majd a képeken, olyanok, amilyen valóban vagy, amit elképzeltél. A célom, hogy a fotókban benne legyen minden, ami Te vagy, mert attól lesz a kép számodra és másoknak is vonzó. 

Fotózás előtt mindent részletesen átbeszélünk, így ezáltal is picit jobban megismerjük egymást, megosztjuk az ötleteinket, elképzeléseinket. 
Segítek Neked mindenben, az utolsó részletig, hogy olyan fotósorozat készüljön Rólad, amivel maximálisan elégedett leszel. 

Foglalás - mikor érdemes?

Érdemes fotózás előtt minél előbb, de legalább 2-3 héttel időpontot foglalni.  Fontosnak tartom a fotózást megelőző időszakot, amikor felkészülünk, hogy aznap minden flottul menjen.  

"Amit átéltem, azzal hosszan lehetne magyarázni azt, ami ma vagyok." Marilyn Manson

AMI

MINDEN

CSOMAGHOZ

JÁR:

Szakmai segítségnyújtás

A fotózás elejétől a végéig maximálisan számíthatsz rám. Azon leszek, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk belőled.

Gyors képkidolgozás

Igyekszem a lehető legrövidebb időn belül kiretusálni a képeket, hogy minél hamarabb átadhassam Neked. Ez általában 1-2 héten belül történik meg.

Bármikor elérhetsz

A fotózást megelőzően és azután és kereshetsz ha kérdésed van. Akár telefonon, vagy emailben, amikre igyekszem 24 órán belül reagálni.

AJÁNDÉKOZZ IGAZI ÉLMÉNYT!

Ajándékutalvány

Fotózást / Élményt ajándékba adni egy igazán kreatív és személyes ötlet. Örök emlék marad és újra élheted azokat a pillanatokat.

Ha fotózást szeretnél ajándékozni szeretteidnek, családodnak, barátaidnak, személyre szabott ajándékutalványt készítek Neked. Keress bátran e-mailben vagy telefonon. 

Gyakori kérdések és válaszok

A csomagárak nem tartalmazzák a stúdió bérlés költségét, amelyről az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni, de általában 8000Ft/óra szokott lenni.

További szolgáltatások: smink: 10.000 Ft, hajigazítás 5000 Ft, Stylist kérése: 3db ruhaszett 40.000 Ft, ha valami különlegesre vágysz és szeretnéd, hogy egy profi, hozzáértő személy állítsa össze a ruhaszetted. A stylist velünk a fotózás alatt végig.

Fotózás igény szerinti meghosszabbítása 8.000 Ft/óra és 8-9.000 Ft/enteriőr, az általad választott stúdiót bérleti díjának megfelelően.

Általában 1-2 óra. De volt akivel 3-4órán keresztül fotóztunk, mert olyanok voltak az igények 🙂 (Pl.: több helyszín, több ruha, tehát attól függ, hogy milyen céllal fotózunk) A smink és a haj elkészítésére, fotózás előtt, 1-1,5 órával számolj.

Budapest számos, gyönyörűen berendezett napfény stúdiói közül választhatod ki azt, amelyik leginkább illik Hozzád hangulatában, stílusában, színvilágában. 

Kültéren is történhet a fotózás, izgalmas mindig egy ilyen helyszín. Ezt közösen ötletelve, együtt találjuk ki. 

Persze! Portré fotózásokra szinte minden esetben kérnek a lányok, hölgyek sminket és hajigazítást. Profi sminkesekkel dolgozom együtt, akiket jó szívvel, bátran ajánlok. Mindig csodát alkotnak.

 

Természetesen. Fotózás előtt többször is egyeztetünk, segítek ötletelni és kiválasztani azokat a ruhadarabokat, ami biztosan szuperül fog a fotón kinézni, passzol a környezethez és jól fogod magad benne érezni. 

Ahogy ígértem fotózás előtt felkészítelek, tanácsokat kapsz tőlem és átbeszéljük a fotózás menetét és segítek mindenben. Nem kell aggódnod, segítek a pózokban is és javaslom, hogy a fotózás előtti napokban gyakorolj tükör előtt. Gyűjts az internetről fotókat, amik tetszenek, amik inspirálnak. Az Én feladatom, hogy feloldjalak és jól érezd magad a bőrödben, hogy támogatást nyújtsak folyamatosan, Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy élvezd a fotózás minden percét.

Az általad választott csomagtól függ. Amennyiben egyedi kérésed van, kérj személyre szabott árajánlatot, szívesen megoldok minden kérést.

A fotózás során sok képet készítek, amiket egy webshop szerű oldalra töltök fel, ahol ki tudod választani a kedvenc képeidet, amiket szeretnél, hogy retusáljak. Ezeket, az igényes utómunkát követően, digitálisan küldöm át Neked nagy, eredeti méretben. Nyers képeket nem szeretek átadni, mert számomra az még csak félmunka.. hogy szemléltessem egy példával: Ha bemész a boltba kenyeret venni, akkor nem a hozzávalókat kapod meg hozzá nyersen, hanem az elkészült finom pékárut..:)

A nyers (raw) formátumú képek, az érzékelőből kiolvasott nyers adat. Csak speciális program olvassa be ezeket az adatokat. Az utómunkával lesz a fotó kész kép. Mivel maximalista, lelkiismeretes vagyok, ezért fontos számomra a munkám minden egyes fázisa. Ha átadnám a nyersek fotókat, az olyan lenne számomra mintha a munkámat kicsinyíteném le és ezáltal a szakmámat, befeketett energiámat becsülném le.

Több képet, aminek szerintem jól áll a fekete-fehér színvilág is (oda vagyok a fekete-fehér képekért), átküldöm ajándékba.

Igen, van rá lehetőség. 4000 Ft/db áron. 

A tervezett fotózás előtt 3-4 héttel. Természetesen van, hogy szabadul fel időpont és tudok adni esetleg már a következő hétre, de kérlek egyeztessünk mielőbb.

Előtte 48 órával ingyenes, 24 órán belül a fotózás összegének 50%-a fizetendő. Stúdió bérlés esetén, az adott stúdió honlapján lehet tájékozódni a feltételekről. 

Írj kérlek emailt vagy keress meg fb vagy instagram üzenetben, küld el a telefonszámodat is és felveszem Veled a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot küldök Neked. 

Alapvetően hétköznap, de ha van szabad kapacitásom és időpontom akkor hétvégén is +20%-os felárral.

Attól függ, hogy szabadtéri vagy stúdiós fotózásunk lesz. Kültéri képek esetében szeretem a naplemente előtti időszakot, mert csodálatos azoknak a fényeknek a hangulata. De természetesen ez módosítható, megbeszélés kérdése, igényeidhez alakítom azt a napot!

Ha stúdiós fotózást szeretnél az többnyire rugalmas, az adott terem fényeitől függ, de szinte bármikor érkezhetünk oda, amikor van szabadidőpont.

Megrendelés

AJÁNDÉK FEKETE-FEHÉR KÉPEK

Imádom a b&w fotókat, így ajándékba több képet is adok Neked fekete-fehér verzióban.

Nem találtad meg a megfelelő csomagot?

Kérj személyre szabott, egyedi árajánlatot, itt.